Project Description

Plaatsen parkeerbeugels met schokdemper en plaatsen van Azobe verkeerspalen met reflectors.

Veel mensen met een vaste parkeerplaats midden in de stad hebben er last van: je komt thuis na een werkdag en wanneer je bij je eigen, gereserveerde plaats aankomt, staat er al een andere auto. De oplossing voor dit soort problemen is eenvoudig: een parkeerbeugel. Daarmee kun je jouw eigen plaats ook daadwerkelijk vasthouden voor jezelf. Wat is het precies en hoe plaats je het? Dat vertellen we hieronder.

Een parkeerbeugel is bedoeld om jouw gereserveerde parkeerplaats ook daadwerkelijk bezet te houden. Het is een beugel die midden op je parkeerplaats wordt gezet waardoor er geen auto’s kunnen staan. Wanneer je er zelf wilt staan, kun je door enkele simpele handelingen de beugel weghalen of inklappen. Als je weer weg gaat, zet je de beugel weer omhoog en je plaats blijft open tot je terug bent!

Er zijn verschillende manieren om een parkeerbeugel te plaatsen. Je kunt deze uiteraard zelf monteren zonder er heel handig voor te zijn. De meest gebruikte versies hebben een betonnen voetplaat die je op je parkeerplaats legt. Je zet de parkeerbeugel eenvoudig omhoog en haalt de sleutel eruit. Met dezelfde sleutel klap je deze weer in. Zodra deze is ingeklapt kun je er zonder problemen met je auto overheen rijden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over eventuele schade aan je auto.

Er zijn nog enkele andere opties. Zo kun je de beugel laten monteren in straatwerk of asfalt. Zo blijft deze altijd op zijn plek en heb je er verder geen omkijken naar. Er zijn ook beugels die automatisch werken op bepaalde auto’s of die met een afstandsbediening bestuurbaar zijn. Voor je een beugel wilt aanschaffen en plaatsen, is het belangrijk om goed te informeren over wat de beste beugel is in jouw situatie.

Of laat ons de parkeerbeugels plaatsen voor jou!