Project Description

Tuinaanleg, plaatsen van schuttingen en klinkerwerken!

Wilt u de tuinaanleg echt goed aanpakken? Laat een hovenier een tuinontwerp voor u maken. Met een tuinontwerp weet u zeker dat uw tuin één geheel wordt in plaats van losse elementen. Een goed tuinontwerp is de basis van een aantrekkelijke tuin waar u lang plezier van gaat beleven. Zodra u een geschikte hovenier heeft gevonden gaat het ontwerpproces van start. Onderstaand ziet u hoe een hovenier te werk gaat bij het maken van een tuinontwerp:

  1. De door u gekozen hovenier komt bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maakt u bekend wat uw ideeën en wensen zijn voor uw nieuwe tuin en welke tuinstijl uw voorkeur heeft. Samen met de hovenier loopt u door de tuin en bespreken jullie samen wat de mogelijkheden zijn.
  2. Met uw ideeën en uw tuin en uw gewenste tuinstijl in zijn achterhoofd gaat de hovenier aan de slag met het maken van het tuinontwerp. De hovenier houdt daarbij rekening met uw woning en de sfeer van de omgeving.
  3. Als de hovenier klaar is met het voorlopige tuinontwerp wordt deze met u besproken. Er is nu nog ruimte voor aanpassingen, dus wees niet bang om uw twijfels bespreekbaar te maken. Als het tuinontwerp precies is wat u in gedachten had is het tijd voor de volgende fase: tuinaanleg.