Project Description

Een boomstronk in uw tuin kan een doorn in het oog zijn, maar bij XH Tuinonderhoud hebben we de perfecte oplossing: het uitfrezen van boomstronken. Hiermee transformeren we niet alleen uw tuin, maar geven we ook ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Wat is uitfrezen?
Uitfrezen is een proces waarbij een gespecialiseerde machine, een stronkenfrees, wordt gebruikt om boomstronken en wortels te verwijderen tot onder het grondniveau. Dit zorgt voor een egaal terrein, maakt het makkelijker om te planten en voorkomt dat overgebleven wortels nieuwe scheuten produceren.

Waarom kiezen voor XH Tuinonderhoud?

  • Vakmanschap: Onze professionals hebben uitgebreide ervaring met het veilig en efficiënt uitfrezen van boomstronken van alle groottes.
  • Geavanceerde technologie: We gebruiken alleen de nieuwste en meest efficiënte apparatuur om ervoor te zorgen dat de klus snel en grondig wordt gedaan.
  • Milieubewust: De vrijgekomen houtsnippers kunnen ter plekke worden gecomposteerd of hergebruikt als mulch voor uw tuin. Zo zorgen we voor een duurzame afwerking.
  • Deskundig advies: Na het uitfrezen staan we klaar met advies over de nazorg van de grond en geven we suggesties voor eventuele nieuwe beplanting.

Zeg vaarwel tegen ongewenste boomstronken en transformeer uw tuin met het expertise van XH Tuinonderhoud. Laat uw tuin zijn volledige potentieel bereiken en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.